Juni 2011, Udstiller på Louisiana

HOLGAARD ARKITEKTER HAR SPECIALE INDEN FOR STRATEGISK UDVIKLING, ARKITEKTUR OG DESIGN.
For at levere kvalitet har vi skabt et bredt netværk af talentfulde samarbejdspartnere med kompetencer inden for arkitektur design, filosofi, kommunikation, økonomi, marketing, konstruktion og bæredygtighed og kan levere løsninger, der kommer 360 grader rundt.
Holgaard arkitekter udstiller på Louisiana Museum for moderne kunst som en del af udstillingen “LIVING”. “Udstillingen skærer et snit i et omfattende felt, hvorved et ekstrakt, et komprimeret billede af verden lige nu, tegner sig i et kalejdoskopisk mønster.”--- Holgaard arkitekter arbejder bredt inden for arkitektur, design og planlægning. Tegnestuen har Carsten Holgaard som fagligt omdrejningspunkt og alle opgaver løses igennem en personlig og kunstnerisk praksis.