Marts 2015, Eckersberg Medaillen

HOLGAARD ARKITEKTER HAR SPECIALE INDEN FOR STRATEGISK UDVIKLING, ARKITEKTUR OG DESIGN.
For at levere kvalitet har vi skabt et bredt netværk af talentfulde samarbejdspartnere med kompetencer inden for arkitektur design, filosofi, kommunikation, økonomi, marketing, konstruktion og bæredygtighed og kan levere løsninger, der kommer 360 grader rundt.
Marts 2015, Eckersberg Medaillen

Foto Medalje02

Det Kongelige Danske Kunstakademi har i 2015 tildelt Eckersberg Medaillen til Carsten Holgaard.

Med Eckersberg Medaillen kan Akademiet udmærke et menneske, der har ydet en indsats af høj kunstnerisk kvalitet inden for den frie eller den bundne kunst.

Se motivationen--- Holgaard arkitekter arbejder bredt inden for arkitektur, design og planlægning. Tegnestuen har Carsten Holgaard som fagligt omdrejningspunkt og alle opgaver løses igennem en personlig og kunstnerisk praksis.