Maj 2016, Nykredits Arkitekturpris

HOLGAARD ARKITEKTER HAR SPECIALE INDEN FOR STRATEGISK UDVIKLING, ARKITEKTUR OG DESIGN.
For at levere kvalitet har vi skabt et bredt netværk af talentfulde samarbejdspartnere med kompetencer inden for arkitektur design, filosofi, kommunikation, økonomi, marketing, konstruktion og bæredygtighed og kan levere løsninger, der kommer 360 grader rundt.
Maj 2016, Nykredits Arkitekturpris

nykredits ark.pris

Skandinaviens største arkitekturpris, Nykredits Arkitekturpris, er i år tildelt Carsten Holgaard.

Prisen uddeles hvert år til en arkitektvirksomhed eller personer, som personligt eller gennem deres værker har ydet en særlig indsats inden for bygningsarkitektur, bygningskunst eller byplanlægning.

Se pressemedelse--- Holgaard arkitekter arbejder bredt inden for arkitektur, design og planlægning. Tegnestuen har Carsten Holgaard som fagligt omdrejningspunkt og alle opgaver løses igennem en personlig og kunstnerisk praksis.